HoofdMenu


 • Home
 • Onze Filosofie
 • Verslagen
 • Online Foto's
 • Partners
 • WebLinks
 • English 
 • Arrangementen
 • shadow
  Iets te melden?

   
  U kunt zich voorstellen dat niet alle informatie op deze site geplaatst is.

  Eventuele vragen en opmerkingen kunt u hier voor ons achterlaten.


   
  shadow
  Homepage

  U bevindt zich op de  Filosofie pagina van Outdoor Action.

  shadow

  Adverteren op
  Outdoor Action


  Wilt u adverteren op de website van Outdoor Action? Neem dan contact op met de Webmaster en informeer naar de voorwaarden.

  shadow


  Onze Filosofie

  wintersurvival


   Onafhankelijk van elkaar waren wij al op jonge leeftijd bezig met buitensport. Eerst op de fiets naar de kust voor een overnachtig in de Duinen met klasgenootjes, later met vrienden tijdens vakanties de bergen in trekken. Wij vonden het mooi om anderen kennis te laten maken met datgene waarvan wij al jaren vonden dat het de ultieme vorm van recreeren was. En veel mensen lieten zich 'gek' maken, mede door ons enthousiasme. We wilden ze dingen laten ontdekken, grenzen verleggen en de spanning ervaren die de vele aktieve sporten met zich mee brengen.
   In de loop der jaren groeide bij ons de liefde voor de buitensport en wisten wij ook in ons werk de richting te kiezen die daar naadloos op aansloot. Zo kwam daar de dag dat wij elkaar ontmoetten en die gezamenlijke drijfveer ontdekten. Vanaf dat moment was de toekomst helder. We zouden ons, gedrieen, hard maken de buitensport op een aktieve wijze te promoten.

   Sinds die, voor ons, gedenkwaardige dag is er veel veranderd. Wij kozen een naam; Outdoor Unlimited. Deze naam betekent onbegrensd en onbeperkt, precies zoals wij onze hobby zien. Er werd geinvesteerd in duurzame, high-tech materialen en betrouwbare relaties. Langzamerhand ontstonden er vaste groepen deelnemers die ook de zoete smaak van buitensport ontdekten. Scherper omlijnden we onze doelgroep. Hopelijk zaten er tijdens enkele van die tochten deelnemers waarop, onder het kanovaren, klimmen, abseilen, mountainbiken, paintballen, of gewoon tijdens het barbecuen op het kampvuur, de vonk is overgeslagen en die de toorts van ons zullen overnemen.

   Wij zien buitensport niet als een vast omlijnd geheel. Iedereen geniet op zijn eigen manier van de natuur. Sommigen van ons zijn dolgelukkig als ze 's ochtends om 5 uur ver van de bewoonde wereld de vogels horen ontwaken, anderen gaan uit hun dak wanneer ze met hun vrienden een raft door een kolkende rivier jagen. Wij vinden het nog steeds allemaal even prachtig....


  tank
  Madhosting

  TradeXchange

  Outdoor Action


  Hoe kunt u ons bereiken?


  Outdoor Action
    Hondenbergseweg 3

  8191 KV Wapenveld

  038 - 4478694
  06 - 53691930
  info@OutdoorAction.nl

  shadow
  Zoeken

  Op zoek naar iets specifieks? Hier kun je de website doorzoeken
  Site search Web search

  powered by FreeFind

  shadow

  Aanbieding

  komend seizoen bieden wij aan:
  Paintball met Barbecue
    va 12 personen
  Inclusief: begeleiding door 2 marshall's, 100 balletjes, huur van gun, masker en drijfgas, BBQ met stokbrood, sauzen, diverse salades en 4 soorten vlees.
  Dit alles in een bosrijke omgeving rond Leerdam
  mail voor een prijs.....

  shadow
  Web Stats · FAQ
  All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2000 by me
  This web site was made by Mad-Promotions , Outdoor webdesigner