Ardenne Aventures
Kayak . Rafting . Mountainbike . SkiKAYAK Sport en avontuur in de volle natuur, op eigen ritme en in alle veiligheid. Vervoer vanaf ons verhuurkantoor in La Roche met een een of twee persoons kayak in de prijs inbegrepen. Zwemvesten gratis op aanvraag . Bij lage waterstanden kan men nog steeds 15 km varen op de boven-Ourthe.

RAFTING Raften is alleen mogelijk bij hoge waterstanden, in groepen van 5 tot 10 personen. Vervoer vanaf het verhuurkantoor in La Roche. Zwemvesten, helmen en waterdicht-pak in de prijs inbegrepen.

MOUNTAIN-BIKE Mountain-biken kunt u doen op eigen gelegenheid terwijl overal rondom La Roche duidelijke fietsroutes aangegeven zijn. Ook is het mogelijk om onder begeleiding van een gids een afdaling te maken. Dit laatste geldt uitsluitend op reservering voor personen vanaf 12 jaar (min. 8 pers.).

COMBINATIE Het is tevens mogelijk om een combinatie te maken van mountainbike en kayak. Via een bewegwijzerd trajekt door de bossen komt u uiteindelijk aan bij de kayak-instapplaats vanwaar u terugpeddelt naar het startpunt.

Bij terugkomst kunt u gebruik maken van kleedkamer en douche.
adres: Rue du Hadja 1 (Pont du Gravier)
6980 La Roche
tel: 0032 - 84 14 19 00 fax: 0032 - 84 14 29 00
email: kayak@ardenne-aventures.be
Site: www.ardenne-aventures.be

Klik hier om terug te keren naar de website van Outdoor Action!